top of page
20211011_152452.jpg

Energetische therapie

Een mens doet gedurende zijn leven ervaringen op. Met name de minder fijne ervaringen kunnen bewust en onbewust opgeslagen worden in jouw lijf. Hierdoor kunnen fysieke, emotionele, en mentale klachten ontstaan.

 

Als therapeut ga ik samen met jouw op onderzoek waardoor deze klachten zijn ontstaan en of je bepaalde gedragspatronen hebt gecreëerd die misschien minder goed voor je zijn of waar je last van hebt.

 

Door mijn fijngevoeligheid kan ik voelen, zien, weten waardoor deze zijn ontstaan. Tijdens een gesprek bespreek ik met je wat ik waarneem en waar ik voel dat de energie niet goed door stroomt. Daarmee help ik jou om in een proces van bewustwording te komen, waardoor je bepaalde patronen los kunt laten.

 

Daarbij ondersteunt het “magnetiseren” om processen in werking te zetten. Zo kun je weer terug komen in je eigen kracht, in balans, en de regie terug nemen over je eigen leven.

 

Tijdens een consult kan ik ook gebruik maken van; innerlijk kind werk, systemisch opstellen, klankschalen, meditaties of visualisaties om het consult meer diepgang te geven. Ik stem me af op datgene wat op dat moment voor jouw nodig is en overleg met je wat ik tijdens een consult ga doen.

bottom of page