top of page

Tarieven

  • Consult:   € 80,- (incl. BTW)  (60-90 minuten)

  • Lang Consult (bijv. consult in combinatie met opstelling) € 100,- (incl BTW)

  • Consult: examenvrees, ondersteuning voor en na een operatie etc. € 20,- per 15 minuten.
     

  • Klankschaal/ontspanning privé sessie: 60 minuten:  € 50,-  (excl. BTW)

  • Klankschaalsessie op locatie: in overleg

Complementaire geneeswijzen kunnen een goede aanvulling zijn op de reguliere geneeskunde. Deze worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. De meeste zorgverzekeraars vergoeden energetisch therapie vanuit de aanvullende verzekering. (alternatieve geneeswijze) Informeer bij u zorgverzekeraar of dat het geval is. U ontvangt een factuur, deze kunt u eventueel indienen bij de zorgverzekeraar.

Op de website van de beroepsvereniging VBAG  vind u  meer informatie  en een overzicht van zorgverzekeraars en hun vergoedingen. www.vbag.nl

Klankschaalsessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het consult dient bij voorkeur na consult afgerekend te worden. Dit kan met pinbetaling of tikkie.

Een gemaakte afspraak dient tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) te worden afgezegd, anders kunnen de kosten van de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Het is belangrijk om een therapeut te kiezen die is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging. Hierdoor weet je dat je voor een goede, erkende therapeut kiest. Alleen dan kom je in aanmerking bij de aanvullende verzekering voor vergoedingen

Voor het waarborgen van de kwaliteit van de natuurgeneeskundige therapie ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, dit staat voor Vereniging ter Bevordering voor Alternatieve Geneeswijze.  De therapeuten die bij het VBAG zijn aangesloten zijn op Hbo-niveau opgeleid. Zij functioneren zelfstandig binnen de gezondheidszorg en staan onder toezicht en controle van de VBAG. Zij zijn verplicht zich regelmatig te laten bijscholen en zijn ingeschreven bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Bent u niet tevreden of heeft u een klacht? Geef het gerust bij me aan. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Conform de Wet kwaliteit klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz) is elke zorgaanbieder verplicht zijn cliënten toegang te bieden tot een onafhankelijke klachtenfunctionaris. De onafhankelijke klachtenfunctionaris van VBAG is werkzaam bij Quasir. Voor meer informatie kun je kijken op de site van de VBAG.

Schermafbeelding 2022-03-04 om 15.02.02.png
bottom of page