top of page
Schermafbeelding 2021-11-11 om 10.30.14.png

Klankschaalsessie

Het gebruik van klankschalen bevorderen het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Als je een klankschaal aanslaat maken ze geluid en er ontstaat ook een trilling. De geluidstrillingen van de klankschaal dringen diep door in je lichaam. Lichaamscellen trillen mee met de klanken van de klankschaal. Je lichaam bestaat voor 70% uit water. Door het water geleid deze trilling en kan deze op een diepe laag komen.

 

Als je ergens een plek in je lichaam hebt waar de energie niet lekker stroomt, ook wel een blokkade genoemd, komt de trilling van de klankschaal op deze plek. Door de trilling wordt de blokkade los gemaakt en komt er weer beweging in waardoor de energie weer goed kan stromen in je lichaam.

 

Iedere klankschaal heeft een eigen klank en trilling en iedere trilling resoneert weer op een andere plek in je lichaam.

 

Klankschalen hebben zo een grote invloed op je emoties, je lichaam en je geest. Je lichaam ontspant en je hoofd raakt even leeg. De energie gaat weer goed stromen, stress en spanningen vloeien weg, je komt weer in contact met je lijf en brengt je lichaam weer in balans.

 

Ik geef klankschaalsessies individueel in de praktijk of in een groep op verschillende locaties.  Klankschaalsessies kunnen op aanvraag. Regelmatig bied  ik ook klankschaalsessies aan. (houdt hiervoor mijn facebookpagina in de gaten) 

 

Soms gebruik ik een klankschaal tijdens een consult, om weer in contact te komen met je lijf, om blokkades los te maken en de energie weer te laten stromen.  Dit gaat altijd in overleg.

bottom of page