top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Gwendy en ben geboren op 29 april 1979. Ik ben moeder van 2 prachtige dochters. Ik heb een opleiding als verpleegkundige gedaan, waarna ik jaren in de psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg heb gewerkt met zowel volwassene en kinderen. Nu werk ik nog steeds met plezier in de gehandicaptenzorg  als ambulant begeleider.

Toen mijn dochter naar de basisschool ging kwam ik voor het eerst in aanraking met de term hooggevoeligheid. Ik kon eindelijk plaatsen waar het gedrag en de gevoeligheid van mijn dochter uit voort kwam. Maar nog meer kon ik mijn eigen gevoeligheid een naam geven. Doordat ik op zoek was naar begeleiding voor mijn dochter kwam ik in aanraking met een energetisch therapeut.

Hier leerde ik steeds beter mezelf kennen. Ik kwam tot de ontdekking dat ik veel voelde wat niet van mij was en  fysieke klachten “over” nam van anderen. Ook werd ik me bewust dat ik veel gebeurtenissen vast had gezet in mijn systeem waardoor ik bepaalde gedragspatronen had ontwikkeld om me zelf staande te houden, zonder nog in verbinding te zijn met mezelf. Ik was aan het “overleven”  ipv leven.

Door mij steeds meer bewust te zijn van mijn patronen kwam ik dichter bij mezelf en in mijn kracht.

Door mijn eigen ontwikkelingen en het volgen van meerdere opleidingen zijn er mooie kwaliteiten naar boven gekomen  die ik uitdraag in mijn praktijk.

  • Hbo opleiding energetisch therapeut. (bij Terreel, academie voor holistische geneeswijze)

  • Kindercoaching. (bij Cornalijn)

  • Opleiding therapeut voor alleengeboren tweelingen. (bij Aranka Reeuwijk)

  • Cursus Systemisch (familie) opstellingen (bij Cornalijn)

  • Cursus hypnotherapie (UNLP)

 

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe pittig het kan zijn om bepaalde stukken in je leven aan te kijken maar ook hoe mooi het is als je deze kunt helen.  Op deze manier kun je steeds dichter bij jezelf en je eigen kern komen. Hier help ik jouw dan ook graag bij.

bottom of page