top of page

Behandelingen

ENERGETISCHE THEARAPIE

Een mens doet gedurende zijn leven ervaringen op. Dit zijn fijne ervaringen en minder fijne ervaringen. Deze minder fijne ervaringen kunnen bewust en onbewust opgeslagen worden in jouw lijf. Hierdoor kunnen fysieke, emotionele, en mentale klachten ontstaan.

Lees meer...

HOOGGEVOELIGHEID

Hooggevoeligheid is een bijzonder mooie kwaliteit. Je sterke intuitie; het bijzonder goed aanvoegen van anderen, het creatief denken en het intens genieten en beleven zijn een paar van de mooie kenmerken van een hooggevoelig persoon. Maar het vraagt ook extra aandacht van jou als persoon om dit als een kracht te kunnen blijven gebruiken.

Lees meer...

KINDEREN

Kinderen hebben bij mij altijd een speciaal plekje in mijn hart weten te bemachtigen. Het werken met kinderen vind ik geweldig. De puurheid die een kind heeft maakt het werken met kinderen als voorrecht en heel bijzonder.

Lees meer...

ALLEENGEBOREN
TWEELING OF MEERLING

Alleen geboren tweelingen/meerlingen hebben vaak geen weet gehad van een broertje of zusje in de baarmoeder. Toch heeft dat verlies onbewust effect op de manier waarop je jezelf voelt en hoe je in het leven staat. Gedurende het leven kan je hier veel hinder door ervaren zonder te weten dat dit hierdoor is ontstaan.

Lees meer...

KLANKSCHAALSESSIE

Klankschalen werken door middel van resonantie. Lichaamscellen trillen mee met de klanken van de klankschaal. Klankschalen hebben zo een grote invloed op je emoties, je lichaam en je geest.

Lees meer...

bottom of page